Beperkt Co. van de Huaswinelektronika,

Stijve PCB, Flexibele PCB, Stijve Flex PCB, PCB-Assemblage, SMT/door gatenassemblage, de assemblagefabrikant van de douanekabel in China 

Thuis
Over ons
PCB-de Diensten
Materiaal
PCB-Mogelijkheden
Kwaliteitsborging
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Huaswin Electronics Co.,Limited Kwaliteitsborging

PCB-Certificatie
Van goede kwaliteit printplaat assemblage
Van goede kwaliteit printplaat assemblage
Klantenoverzichten
de zeer aardige dienst, prijs is concurrerend en redelijk, snel is de levering en op tijd, houd van ik werkend met uw bedrijf.

—— Jeff

u kerels biedt zeer goede kwaliteitsproduct aan en snelle reactie op citaten, ben ik zeer gelukkig en tevreden. dank voor al uw steun.

—— Dennis

Ik ben nu Online Praatje
PCB-Kwaliteitsborging

Kwaliteitsbewaking

 

Huaswin heeft een reeks beheersprocedures ontwikkeld en de benaderingen om de productlevering te verzekeren voldoet aan de eisen van de klanten door de gehele producttotstandbrenging van de selectie van de leveranciers, WIP-inspectie, en uitgaande inspectie aan de klantendienst. Hier zijn enkele voorbeelden:

 

 

Evaluatie en Controle van onze Leveranciers

 

De leveranciers moeten vóór goedkeuring door het team van de de leveranciersevaluatie van Huaswin worden geëvalueerd. Bovendien zal Huaswin zal één keer per jaar elke leverancier om schatten en rangschikken te waarborgen de leveranciers de kwaliteitsmaterialen verstrekken die aan de vereisten van Huaswin voldoen. Voorts ontwikkelt Huaswin onophoudelijk leveranciers en bevordert hen om hun kwaliteit en milieubeheer te verbeteren baserend op de systemen van ISO9001.

 

 

Contractoverzicht

 

Alvorens een orde goed te keuren, zal Huaswin zal de eisen van de klant herzien en verifiëren om ervoor te zorgen dat Huaswin het vermogen heeft om aan de eisen van klanten met inbegrip van specificatie, levering en andere eisen te voldoen.

 

 

Voorbereiding, Overzicht en Controle van Productieinstructie

 

Huaswin zal alle vereisten na het ontvangen van de het ontwerpgegevens van de klanten en het verwante document evalueren. Dan, breng het ontwerpgegeven in productiegegeven door over CAM. Tot slot zal een MI wat het productiegegeven opneemt volgens echte de productieproces van Huaswin en technologieën worden geformuleerd. MI moet na voorbereiding door onafhankelijke ingenieurs worden herzien. Alvorens MI wordt uitgegeven, moet het door QA ingenieurs worden herzien en worden goedgekeurd. Het boren van en het verpletteren van gegeven moeten door eerste artikelinspectie vóór uitgegeven worden bevestigd. In een woord, maakt Huaswin manieren om te waarborgen dat de productiedocumentatie juist en geldig is.

 

 

Procesbeheersing van Vervaardiging

 

De juiste productieinstructie (MI), het totale het materiaalbeheer en onderhoud, de strikte WIP-inspectie en de controle evenals het werk de instructies, al deze maken het gehele productieproces gecontroleerd totaal. Divers nauwkeurig inspectiemateriaal met inbegrip van het AOI-inspectiesysteem evenals perfect WIP-inspectieinstructies en controleplan, al deze waarborgt dat de semi-producten en de eindproducten, allen de vereisten van Spec. van klanten bereiken.

 

 

Inkomende Controle IQC

 

In Huaswin, moeten alle materialen worden geverifieerd en worden goedgekeurd alvorens naar het pakhuis te gaan. Huaswin bepaalt strikte het verifiëren procedures en het werk instructies om inkomend te controleren. Voorts bezit Huaswin diverse nauwkeurige inspectieinstrumenten en materiaal om het vermogen te waarborgen terecht om te beoordelen of het geverifieerde materiaal of niet goed is. Huaswin past een computersysteem toe om materialen te leiden, wat waarborgt dat de materialen door eerste-in-eerste-uit worden gebruikt. Wanneer één materiaal dicht bij vervaldatum krijgt, zal het systeem een waarschuwing uitgeven, die ervoor zorgt dat de materialen vóór vervaldag worden uitgeput of v3o3or gebruik geverifieerd.

 

 

Definitieve Controle en Inspectie

 

In Huaswin, moet al PCBA door de open en korte test gaan evenals ging de visuele inspectie na de relatieve fysieke tests over. Huaswin bezit divers geavanceerd testmateriaal met inbegrip van AOI-het Testen, en in-Kring het Testen voor gebeëindigde PCB-assemblage 

PCB-Certificatie
 • Huaswin Electronics Co.,Limited

  Standaard:ISO9001:2008

  Aantal:M43116Q20787R0S

  Uitgiftedatum:2016-09-06

  Vervaldatum:2018-09-15

  Scope / Range:PCBA manufacturer and sales

  Uitgegeven door:北京大陆航星质量认证中心股份有限公司

 • Huaswin Electronics Co.,Limited

  Standaard:TS16949

 • Huaswin Electronics Co.,Limited

  Standaard:UL

Contactgegevens
Huaswin Electronics Co.,Limited

Contactpersoon: Ms. Vicky Lee

Tel.: 86-0755-2907-7956

Fax: 86-0755-2907-7961

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)