Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED 86--18088883067 nick.cheng@tongzhanpcb.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Voorspelling van van de de Kringsraad van China de Automobiel Gedrukte Vooruitzichten van de de Industrieinvestering (Automobielpcb)

Voorspelling van van de de Kringsraad van China de Automobiel Gedrukte Vooruitzichten van de de Industrieinvestering (Automobielpcb)

March 7, 2023

Het grootste deel van het automobielmarktaandeel van PCB is geconcentreerd in Japan en de Verenigde Staten, en het zou verder naar het vasteland moeten overbrengen, en de fabrikanten met eerste-verhuizersvoordelen zullen volledig profiteren. In 2020, zullen de globale automobielpcb-bedrijven door bedrijven van Japan, de Verenigde Staten, en Taiwan worden overheerst, en Jingwang-de Elektronika is het enige CR10-bedrijf in vasteland China. Het vasteland heeft rekenschap gegeven van meer dan 50% van de algemene PCB-outputwaarde, en het binnenlandse automobielpcb-aandeel is veel lager dan het algemene PCB-aandeel. De nieuwe markt van het energievoertuig is zich in de Chinese markt blijven de laatste jaren uitbreiden, en de belangrijkste die vraag naar PCBs voor elektrificatie wordt vereist komt ook uit de Chinese markt. De vastelandsfabrikanten kunnen beter aan de behoeften van stroomafwaartse klanten krachtens hun snelle reactie en sterke de dienstmogelijkheden aanpassen. Men verwacht dat de productiecapaciteit van automobielpcbs verder zal overgebracht worden naar het vasteland, en de fabrikanten met eerste-verhuizersvoordelen zullen volledig profiteren.

laatste bedrijfsnieuws over Voorspelling van van de de Kringsraad van China de Automobiel Gedrukte Vooruitzichten van de de Industrieinvestering (Automobielpcb)  0