Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
TONGZHAN INDUSTRIAL LIMITED 86--18088883067 nick.cheng@tongzhanpcb.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Diepgaande Analyse van van de de Kringsraad van China Automobielindustrie Gedrukte (Automobielpcb)

Diepgaande Analyse van van de de Kringsraad van China Automobielindustrie Gedrukte (Automobielpcb)

March 7, 2023

PCB, ook als een gedrukte kringsraad wordt bekend, is een belangrijke elektronische die component, hoofdzakelijk uit twee types van materialen, een isolerend substraat, en een leider wordt samengesteld, en speelt een ondersteunende en onderling verbindende rol in elektronisch materiaal dat. AutomobieldiePCB verwijst naar PCB speciaal op het gebied van automobielelektronika wordt gebruikt. PCB omvat hoofdzakelijk vier belangrijke systemen in automobielelektronika: vermogenssturingssysteem, het systeem van de veiligheidscontrole, lichaams elektronisch systeem, en vermaakcommunicatie. Daarom omvatten de eisen ten aanzien van PCB zowel high-volume als goedkope producten en hoog-betrouwbaarheidsvereisten.
Het groeipercentage van de globale automobielpcb-vraag is hoger dan de algemene PCB-vraag. De vraag naar automobielpcbs zal van US$6.5 miljard in 2020 tot US$9.5 miljard in 2025, met een CAGR van 7,6% stijgen, die 1.8pct hoger dan het totale groeipercentage van PCBs is. Men verwacht dat het aandeel van automobielpcbs van 10% in 2020 tot Jaarlijkse 2025 zal zijn 11% zal stijgen.

laatste bedrijfsnieuws over Diepgaande Analyse van van de de Kringsraad van China Automobielindustrie Gedrukte (Automobielpcb)  0